Fejlkode 0x643(1603) ved udrulning af Adobe Flash Player 11 ActiveX

Her til aften sad jeg og testet udrulning af Adobe Flash Player og støttet på en underlig fejl som, jeg besluttede at undersøge lidt.

Jeg oprettede en ny Application og peget på MSI pakken med følgende opsætning:
Create MSI / Opret MSI
Deployment Type
msiexec

Hver gang jeg kørte applicationen gik den i fejl med fejlkoden 0x643(1603), så prøvet at køre filen på min lokale maskine. Den kom så med en fejl, at jeg skulle være administrator på maskinen. Jeg havde selvfølgelig administrator rettigheder, så prøvet at køre filen igennem en kommandopromt, som administrator også kom der en lille sjov fejl.

Programmet ledte efter en gammel MSI pakke som, så har været slettet i flere måneder. Stien til den fil der ledes efter forklare også hvorfor den kræver administrator rettigheder.

Flash 11.8.800.94 error 0x643(1603)
Flash 11.8.800.94 error 0x643(1603)

Jeg kopieret stien som den henviser til for at finde installations kilden og startet regedit via start og lavet en søgning på stien, det lykkes at finde en enkelt nøgle med stien, så eksporteret nøglen og slettet den i regedit
regedit

Derefter virket installationen fint både i System Center og igennem commandopromt.

Leave a Reply